Je oude dag

Waar zie jij jezelf op je oude dag?
Weinig jonge mensen denken hier over na. Naarmate men ouder wordt staan ze er steeds meer bij stil.

Wat als ik normale handelingen niet meer zelfstandig kan uitvoeren? Wat als er iets mis is met mijn lichaam en ik moet in de gaten worden gehouden omdat er iet mis kan gaan? Wie gaat er voor me zorgen? Familie, vrienden of moet ik naar een verzorgingshuis?

Zodra je komt bij de gedacht verzorgingshuis ga je het proberen de visualiseren. Wat wil je daar kunnen doen? Hoe ziet je woning eruit?

Probeer een kort maar krachtige beschrijving te geven hoe jij vind dat jou verzorgingstehuis eruit moet komen te zien.

Een gedachte over “Je oude dag

  1. Korter dan dit kan ik niet zijn:
    Het moet licht zijn, er moet wat gebeuren als ik vanachter de geraniums naar buiten staar. Ik moet naar buiten kunnen het groen in. En er moet verzorging zijn van buiten mijn familie en kennissenkring. Bovendien wat mij extreem handig lijkt is dat het verzorgingshuis extreem goed bereikbaar is. Mogelijk in de buurt van een attractie (dan komen je kinderen en kleinkinderen tenminste nog even langs om naar de wc te gaan voor ze naar huis gaan)

    šŸ˜‰ make it work…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *