Vaardigheden

Om een beeld te geven van mijn vaardigheden, heb ik ze hier even op een rijtje gezet.

MCA_gevelsysteem.xlsx
Ik kan werken met het Microsoft Office pakket. Door middel van Excel en Word is het voor mij heel makkelijk om beslissingen naast elkaar af te wegen. Ook rekenschema’s opzetten in Excel gaat mij goed af.

SAMSUNG
Ik werk erg schematisch. Bij grote projecten is voor mij makkelijk om eerst een structuur op te zetten hoe ik bij mijn einddoel moet komen. Dit kost uiteraard extra tijd in het begin, maar een goede basis kan zorgen voor een beter gestructureerd proces en eindresultaat.

F:autocad5. Tekeningen5.C InbouwAFS_details[2009]_INBOUW V
Ook werken met Autodesk Autocad gaat mij goed af. Zie bijvoorbeeld dit detail van een balkonaansluiting. Dit detail komt uit mijn ‘Van vastgoed naar Zekergoed’ project.

Angelique01
Het geven van presentaties gaat mij steeds beter af, mede door mijn bedrijf in het geven van whisky proeverijen. Wanneer ik een presentatie moet geven duik ik daarvoor zo diep mogelijk in het onderwerp zodat ik zelfverzekerd kan presenteren.

SAMSUNG
Ik werk secuur en volledig. Ik hou goed in de gaten dat ik alle aspecten meepak die invloed hebben op het project. Ik ben kort gezegd een perfectionist.

Naast programma’s in het Microsoft Office pakket, Revit en Autocad ben ik ook vaardig met Adobe Indesign, Adobe Photoshop, Google Sketchupen Glue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *